JL Hårstudio

Den hemtrevliga frisörsalongen, bara ett stenkast från centrum.

Hairtalk

Hår av bästa kvalité

Hairtalks hårkvalité är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden och är världsledande på extensions samt världens mest skonsamma extensions. Med sin patenterade och hållbara tejplösning så bibehåller Hairtalk hårets egna kvalitet när det är förlängt, det förbättrar även ditt egna hår istället för att slita som många andra metoder gör.

Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning! Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat Fairtrademärkt tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet.
Det innebär att kvinnorna får betalt för sitt donerade hår.

Hairtalk är så skonsamt att det passar sig även till de allra tunnaste håren. Hairtalk kan återanvändas, och du kan sätta om det så mycket du vill utan att skada ditt egna hår. 

Patenterat tejpsystem


Den specialla tejpen är den mest skonsamma på marknaden och kan sättas i det allra tunnaste hår, alla kan alltså bära Hairtalk! 

Den patenterade tejpen är speciellt framtagen för just hår vilket är mkt unikt då de andra tejperna är hudtejp vilket inte är optimalt för ditt hår.

Håret känns knappt att du har pga dess lätthet. och syns knappt heller pga dess smarta plusfästen som smälter in i håret och ser ut som en hårbotten.

 Tre goda Anledningar till att välja Hairtalk


• När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet!

• Hairtalk är mer än bara hårförlängning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga! Det är alltså inte bara till för de som önskar sig ett drömsvall, utan man kan tex fylla ut en page med enstaka singles pkt.

• Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Detta är bevisat, gång på gång.

 

Bra att veta: Det är garanti på håret i 6 mån om man skött håret rätt, dvs använt hairtalks produkter som ingår i första besöket. 


Man sätter om håret var 8e vecka, vilket kostar 1200kr, då ingår även en uppfräschning/klippning av håret.

Och då man eventuellt behöver börja byta ut håret efter ca 6-12 mån så kan man börja ta ett paket i taget så det inte blir en så stor kostnad.

Hairtalk är dyrare att börja med än en vanlig hårförlängning, men det har man igen sedan då det endast är första gången man betalar lite mer. 

En fördel är att man kan använda om samma hår minst 3 ggr om man sköter håret rätt.

Och med tanke på att du sätter om det ca 3-4 ggr innan du måste börja köpa nytt hår så blir detta hår långsiktigt inte dyrare än andra på marknaden, trots en exklusiv kvalite!

Detta då andra metoder ofta innebär att man köper nytt hår varje gång och betalar om samma summa. Med Hairtalk är endast första besöket mer kostsamt medans återbesöken är mer fördelaktiga.


Sen så är det ju faktiskt den enda metoden som inte sliter på håret, det är snarare tvärtom att de som har svårt att få ut längd och tjocklek efter ett tag kan dra ner på antal paket och tillslut kanske det räcker med en lättare utfyllnad.

Priser

Full förlägning, dvs 4 pkt hår.

25 cm 4850kr

40 cm (vanligast) 6550kr

55 cm 8950kr

I en full förlägning ingår Stora produktpaketet, dvs: Schampo, Balsam, Detangler, Conditionerspray, Inpackning, Olja & Hårborste (värde 1850kr)

 

Förtjockning, dvs 2 pkt hår.

25 cm 2850kr

40 cm 3680kr

55 cm 4830kr

I en förtjockning ingår det Lilla produktpaketet, dvs: schampo, balsam, detangler samt en Hårborste.

 

Singles, dvs 1 pkt

25 cm 1500kr

*25 cm med plusfäste 1860kr

40 cm 1950kr

*40 cm med plusfäste 2360kr

55 cm 2650kr

 

Omsättning

1200kr 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)